Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15426
Назва: Спосіб отримання малосольних огірків
Автори: Черевко, Олександр Іванович
Дубініна, Антоніна Анатоліївна
Селютіна, Галина Анатоліївна
Білоус, Вікторія Іванівна
Ленерт, Світлана Олександрівна
Дата публікації: 27-гру-2010
Бібліографічний опис: Спосіб отримання малосольних огірків. Патент України на корисну модель № 55800, МПК (2009) A23L 1/218. О. І. Черевко, А. А. Дубініна, Г. А. Селютіна, В. І. Білоус, С. О. Ленерт. № u201007349. Заявл. 14.06.2010. Опубл. 27.12.2010, Бюл.№ 24. 2 с.
Серія/номер: 11;55800
Короткий огляд (реферат): Спосіб отримання малосольних огірків, який передбачає підготовку огірків (миття, просушування, інспектування, калібрування за розміром), приготування рецептурної суміші, змішування компонентів (сіль, лаврове листя, перець духмяний, листя смородини, листя вишні, зелень кропу), який відрізняється тим, що після змішування огірків з прянощами та сіллю їх поміщають в тару (поліетиленовий пакет), яку герметизують та піддають охолоджуванню при температурі мінус 18 °С до досягнення температури огірків мінус 0,35 °С, при цьому дотримуючись наступного співвідношення рецептурних компонентів, мас. %: огірки 90-93 сіль кухонна 3-3,5 листя смородини 1,5-2,5 листя вишні 1,0-1,5 зелень кропу 0,5-1,0 лист лавровий 0,5-0,8 перець духмяний 0,5-0,7.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15426
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
55800.pdf97.52 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.