Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15426
Название: Спосіб отримання малосольних огірків
Авторы: Черевко, Олександр Іванович
Дубініна, Антоніна Анатоліївна
Селютіна, Галина Анатоліївна
Білоус, Вікторія Іванівна
Ленерт, Світлана Олександрівна
Дата публикации: 27-дек-2010
Библиографическое описание: Спосіб отримання малосольних огірків. Патент України на корисну модель № 55800, МПК (2009) A23L 1/218. О. І. Черевко, А. А. Дубініна, Г. А. Селютіна, В. І. Білоус, С. О. Ленерт. № u201007349. Заявл. 14.06.2010. Опубл. 27.12.2010, Бюл.№ 24. 2 с.
Серия/номер: 11;55800
Краткий осмотр (реферат): Спосіб отримання малосольних огірків, який передбачає підготовку огірків (миття, просушування, інспектування, калібрування за розміром), приготування рецептурної суміші, змішування компонентів (сіль, лаврове листя, перець духмяний, листя смородини, листя вишні, зелень кропу), який відрізняється тим, що після змішування огірків з прянощами та сіллю їх поміщають в тару (поліетиленовий пакет), яку герметизують та піддають охолоджуванню при температурі мінус 18 °С до досягнення температури огірків мінус 0,35 °С, при цьому дотримуючись наступного співвідношення рецептурних компонентів, мас. %: огірки 90-93 сіль кухонна 3-3,5 листя смородини 1,5-2,5 листя вишні 1,0-1,5 зелень кропу 0,5-1,0 лист лавровий 0,5-0,8 перець духмяний 0,5-0,7.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15426
Располагается в коллекциях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
55800.pdf97.52 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.