Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15426
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЧеревко, Олександр Іванович-
dc.contributor.authorДубініна, Антоніна Анатоліївна-
dc.contributor.authorСелютіна, Галина Анатоліївна-
dc.contributor.authorБілоус, Вікторія Іванівна-
dc.contributor.authorЛенерт, Світлана Олександрівна-
dc.date.accessioned2022-11-25T12:10:37Z-
dc.date.available2022-11-25T12:10:37Z-
dc.date.issued2010-12-27-
dc.identifier.citationСпосіб отримання малосольних огірків. Патент України на корисну модель № 55800, МПК (2009) A23L 1/218. О. І. Черевко, А. А. Дубініна, Г. А. Селютіна, В. І. Білоус, С. О. Ленерт. № u201007349. Заявл. 14.06.2010. Опубл. 27.12.2010, Бюл.№ 24. 2 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15426-
dc.description.abstractСпосіб отримання малосольних огірків, який передбачає підготовку огірків (миття, просушування, інспектування, калібрування за розміром), приготування рецептурної суміші, змішування компонентів (сіль, лаврове листя, перець духмяний, листя смородини, листя вишні, зелень кропу), який відрізняється тим, що після змішування огірків з прянощами та сіллю їх поміщають в тару (поліетиленовий пакет), яку герметизують та піддають охолоджуванню при температурі мінус 18 °С до досягнення температури огірків мінус 0,35 °С, при цьому дотримуючись наступного співвідношення рецептурних компонентів, мас. %: огірки 90-93 сіль кухонна 3-3,5 листя смородини 1,5-2,5 листя вишні 1,0-1,5 зелень кропу 0,5-1,0 лист лавровий 0,5-0,8 перець духмяний 0,5-0,7.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;55800-
dc.titleСпосіб отримання малосольних огірківuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
55800.pdf97.52 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.