Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/15401
Назва: | Спосіб комплексної переробки риби |
Автори: | Пивоваров, Павло Петрович Пивоваров, Євгеній Павлович Гринченко, Наталя Геннадіївна Товма, Лідія Федорівна |
Дата публікації: | 25-сер-2010 |
Бібліографічний опис: | Спосіб комплексної переробки риби. Патент України на корисну модель № 52311, МПК (2009) A22C 25/00. П. П. Пивоваров, Є. П. Пивоваров, Н. Г. Гринченко, Л. Ф. Товма. № u201001244. Заявл. 08.02.2010. Опубл. 25.08.2010, Бюл.№ 16. 3 с. |
Серія/номер: | 11;52311 |
Короткий огляд (реферат): | Спосіб комплексної переробки риби, що включає сепарування риби на м'язову фракцію, яку переробляють за традиційними технологіями, кісткову тканину і шкіру, який відрізняється тим, що шкіряну фракцію та кісткові тканини, які складають 15мас.% та 30мас.% від маси риби, піддають гідротермообробці при t = 98-100°С протягом 15- 20хв. з отриманням 60мас.% бульйону і після видалення кісткової маси гомогенізують відварену шкіряну фракцію у бульйоні, розчиняють 0,5- 3,0мас.% альгінату натрію, додають 1-5мас.% крохмалю, 0,5-3мас.% білоквмісних компонентів, 2- 6мас.% жиру та 0,5-1,0мас.% хлористого кальцію, суміш формують і витримують при температурі 0- 6°С протягом 4-6 годин з отриманням структурованого продукту. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15401 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
52311.pdf | 108.84 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.