Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/15401
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Пивоваров, Павло Петрович | - |
dc.contributor.author | Пивоваров, Євгеній Павлович | - |
dc.contributor.author | Гринченко, Наталя Геннадіївна | - |
dc.contributor.author | Товма, Лідія Федорівна | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-25T10:57:33Z | - |
dc.date.available | 2022-11-25T10:57:33Z | - |
dc.date.issued | 2010-08-25 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб комплексної переробки риби. Патент України на корисну модель № 52311, МПК (2009) A22C 25/00. П. П. Пивоваров, Є. П. Пивоваров, Н. Г. Гринченко, Л. Ф. Товма. № u201001244. Заявл. 08.02.2010. Опубл. 25.08.2010, Бюл.№ 16. 3 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15401 | - |
dc.description.abstract | Спосіб комплексної переробки риби, що включає сепарування риби на м'язову фракцію, яку переробляють за традиційними технологіями, кісткову тканину і шкіру, який відрізняється тим, що шкіряну фракцію та кісткові тканини, які складають 15мас.% та 30мас.% від маси риби, піддають гідротермообробці при t = 98-100°С протягом 15- 20хв. з отриманням 60мас.% бульйону і після видалення кісткової маси гомогенізують відварену шкіряну фракцію у бульйоні, розчиняють 0,5- 3,0мас.% альгінату натрію, додають 1-5мас.% крохмалю, 0,5-3мас.% білоквмісних компонентів, 2- 6мас.% жиру та 0,5-1,0мас.% хлористого кальцію, суміш формують і витримують при температурі 0- 6°С протягом 4-6 годин з отриманням структурованого продукту. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 11;52311 | - |
dc.title | Спосіб комплексної переробки риби | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.