Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15086
Назва: Спосіб виробництва дієтичного безбілкового хліба
Автори: Лисюк, Галина Михайлівна
Кучерук, Зиновія Іванівна
Тимчук, Сергій Михайлович
Гречаніна, Олена Яківна
Луньова, Олена Сергіївна
Тимчук, Віктор Михайлович
Тимчук, Дмитро Сергійович
Дата публікації: 26-жов-2009
Бібліографічний опис: Спосіб виробництва дієтичного безбілкового хліба. Патент України на корисну модель № 45175, МПК A21D 13/06 (2009.01). Г. М. Лисюк, З. І. Кучерук, С. М. Тимчук, О. Я. Гречаніна, О. С. Луньова, В. М. Тимчук, Д. С. Тимчук. № u200905721. Заявл. 04.06.2009. Опубл. 26.10.2009, Бюл.№ 20. 2 с.
Серія/номер: 11;45175
Короткий огляд (реферат): Спосіб виробництва дієтичного безбілкового хліба, який включає приготування тіста шляхом змішування рецептурних компонентів, бродіння тіста, розстоювання сформованих тістових заготовок та їх випікання, який відрізняється тим, що як основний рецептурний компонент виробу використовується крохмаль із зрілого зерна восковидної кукурудзи у кількості 75,0-85,0% від загальної маси рецептурних компонентів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15086
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
45175.pdf71.93 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.