Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15086
Название: Спосіб виробництва дієтичного безбілкового хліба
Авторы: Лисюк, Галина Михайлівна
Кучерук, Зиновія Іванівна
Тимчук, Сергій Михайлович
Гречаніна, Олена Яківна
Луньова, Олена Сергіївна
Тимчук, Віктор Михайлович
Тимчук, Дмитро Сергійович
Дата публикации: 26-окт-2009
Библиографическое описание: Спосіб виробництва дієтичного безбілкового хліба. Патент України на корисну модель № 45175, МПК A21D 13/06 (2009.01). Г. М. Лисюк, З. І. Кучерук, С. М. Тимчук, О. Я. Гречаніна, О. С. Луньова, В. М. Тимчук, Д. С. Тимчук. № u200905721. Заявл. 04.06.2009. Опубл. 26.10.2009, Бюл.№ 20. 2 с.
Серия/номер: 11;45175
Краткий осмотр (реферат): Спосіб виробництва дієтичного безбілкового хліба, який включає приготування тіста шляхом змішування рецептурних компонентів, бродіння тіста, розстоювання сформованих тістових заготовок та їх випікання, який відрізняється тим, що як основний рецептурний компонент виробу використовується крохмаль із зрілого зерна восковидної кукурудзи у кількості 75,0-85,0% від загальної маси рецептурних компонентів.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15086
Располагается в коллекциях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
45175.pdf71.93 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.