Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15086
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЛисюк, Галина Михайлівна-
dc.contributor.authorКучерук, Зиновія Іванівна-
dc.contributor.authorТимчук, Сергій Михайлович-
dc.contributor.authorГречаніна, Олена Яківна-
dc.contributor.authorЛуньова, Олена Сергіївна-
dc.contributor.authorТимчук, Віктор Михайлович-
dc.contributor.authorТимчук, Дмитро Сергійович-
dc.date.accessioned2022-11-23T06:41:02Z-
dc.date.available2022-11-23T06:41:02Z-
dc.date.issued2009-10-26-
dc.identifier.citationСпосіб виробництва дієтичного безбілкового хліба. Патент України на корисну модель № 45175, МПК A21D 13/06 (2009.01). Г. М. Лисюк, З. І. Кучерук, С. М. Тимчук, О. Я. Гречаніна, О. С. Луньова, В. М. Тимчук, Д. С. Тимчук. № u200905721. Заявл. 04.06.2009. Опубл. 26.10.2009, Бюл.№ 20. 2 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15086-
dc.description.abstractСпосіб виробництва дієтичного безбілкового хліба, який включає приготування тіста шляхом змішування рецептурних компонентів, бродіння тіста, розстоювання сформованих тістових заготовок та їх випікання, який відрізняється тим, що як основний рецептурний компонент виробу використовується крохмаль із зрілого зерна восковидної кукурудзи у кількості 75,0-85,0% від загальної маси рецептурних компонентів.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;45175-
dc.titleСпосіб виробництва дієтичного безбілкового хлібаuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
45175.pdf71.93 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.