Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/14905
Назва: Применение интерференционной микроскопии и лазерного излучения для интенсификации и диагностики технологических процессов в молочной промышленности
Інші назви: Застосування інтерференційної мікроскопії та лазерного випромінювання для інтенсифікації та діагностики технологічних процесів у молочної промисловостіprocesses in dairy industry
Application of interference microscopy and laser radiation for intensification and diagnostics of technological processes in dairy industry
Автори: Лисиченко, Н. Л.
Жила, В. И.
Васильев, В. С.
Дорич, О. В.
Бабич, Е. М.
Кныш, О. В.
Исаенко, Е. Ю.
Дроздов, А. А.
Рыжкова, Т. Н.
Дата публікації: 2017
Видавництво: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Лисиченко Н. Л., Жила В. И., Васильев В. С., Дорич О. В., Бабич Е. М., Кныш О. В., Исаенко Е. Ю., Дроздов А. А., Рыжкова Т. Н. Применение интерференционной микроскопии и лазерного излучения для интенсификации и диагностики технологических процессов в молочной промышленности. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 186: Проблеми енергозабезпечення та енергозбереження в АПК України. 2017. С. 135-138.
Серія/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 186.
Короткий огляд (реферат): В статье рассматривается возможность применения методов интерференционной микроскопии для контроля реакции клеток, молочных бактерий на лазерное воздействие с целью установления наиболее оптимальных параметров и технологических режимов производства кисломолочных продуктов.
У статті розглядається можливість застосування методів інтерференційної мікроскопії для контролю реакції клітин, молочних бактерій на лазерне вплив з метою встановлення найбільш оптимальних параметрів і технологічних режимів виробництва кисломолочних продуктів.
The possibility of using interference microscopy methods to control the response of cells, milk bacteria to laser exposure in order to establish the most optimal parameters and technological regimes for the production of fermented milk products.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14905
Розташовується у зібраннях:Випуск 186: Проблеми енергозабезпечення та енергопостачання в АПК України

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
51_186_2017.pdf1.32 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.