Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14905
Title: | Применение интерференционной микроскопии и лазерного излучения для интенсификации и диагностики технологических процессов в молочной промышленности |
Other Titles: | Застосування інтерференційної мікроскопії та лазерного випромінювання для інтенсифікації та діагностики технологічних процесів у молочної промисловостіprocesses in dairy industry Application of interference microscopy and laser radiation for intensification and diagnostics of technological processes in dairy industry |
Authors: | Лисиченко, Н. Л. Жила, В. И. Васильев, В. С. Дорич, О. В. Бабич, Е. М. Кныш, О. В. Исаенко, Е. Ю. Дроздов, А. А. Рыжкова, Т. Н. |
Issue Date: | 2017 |
Publisher: | ХНТУСГ |
Citation: | Лисиченко Н. Л., Жила В. И., Васильев В. С., Дорич О. В., Бабич Е. М., Кныш О. В., Исаенко Е. Ю., Дроздов А. А., Рыжкова Т. Н. Применение интерференционной микроскопии и лазерного излучения для интенсификации и диагностики технологических процессов в молочной промышленности. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 186: Проблеми енергозабезпечення та енергозбереження в АПК України. 2017. С. 135-138. |
Series/Report no.: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 186. |
Abstract: | В статье рассматривается возможность применения методов интерференционной микроскопии для контроля реакции клеток, молочных бактерий на лазерное воздействие с целью установления наиболее оптимальных параметров и технологических режимов производства кисломолочных продуктов. У статті розглядається можливість застосування методів інтерференційної мікроскопії для контролю реакції клітин, молочних бактерій на лазерне вплив з метою встановлення найбільш оптимальних параметрів і технологічних режимів виробництва кисломолочних продуктів. The possibility of using interference microscopy methods to control the response of cells, milk bacteria to laser exposure in order to establish the most optimal parameters and technological regimes for the production of fermented milk products. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14905 |
Appears in Collections: | Випуск 186: Проблеми енергозабезпечення та енергопостачання в АПК України |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
51_186_2017.pdf | 1.32 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.