Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14839
Назва: Дослідження накопичення нітратів у продуктах харчування
Автори: Ляшенко, Сергій Олексійович
Фесенко, Алла Михайлівна
Ключові слова: нітрати;захищеного ґрунту;калібрувальні розчини;нітратомір Greentest Eco
Дата публікації: 2021
Видавництво: Харків: б. в.
Бібліографічний опис: Ляшенко С. О., Фесенко А. М. Дослідження накопичення нітратів у продуктах харчування: метод. вказівки до проведення практичних занять з дисципліни «Основи екології та безпека сільськогосподарської продукції» для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заоч. форм навч., спец.: 076 Підприємництво, торгівля і біржова діяльність. Харків. нац. техн. у-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; Харків: б. в., 2021. 24 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні вказівки з дисципліни «Основи екології та безпека с.-г. продукції» розроблено з метою надання практичних навичок студентам під час виконання ними завдань практичних занять за темою «Накопичення нітратів у продуктах харчування». Видання включає короткий огляд теоретичних даних, методику визначення вмісту нітратів у продуктах харчування, допустимі рівні нітратів, методику розрахунку добового надходження нітратів у організм людини, список рекомендованої літератури. Видання призначене студентам першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання, спеціальності: 076 Підприємництво, торгівля і біржова діяльність.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14839
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
MV_nakopychennya_nitrativ_21.pdf864.25 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.