Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14839
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЛяшенко, Сергій Олексійович-
dc.contributor.authorФесенко, Алла Михайлівна-
dc.date.accessioned2022-11-21T20:09:15Z-
dc.date.available2022-11-21T20:09:15Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationЛяшенко С. О., Фесенко А. М. Дослідження накопичення нітратів у продуктах харчування: метод. вказівки до проведення практичних занять з дисципліни «Основи екології та безпека сільськогосподарської продукції» для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заоч. форм навч., спец.: 076 Підприємництво, торгівля і біржова діяльність. Харків. нац. техн. у-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; Харків: б. в., 2021. 24 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14839-
dc.description.abstractМетодичні вказівки з дисципліни «Основи екології та безпека с.-г. продукції» розроблено з метою надання практичних навичок студентам під час виконання ними завдань практичних занять за темою «Накопичення нітратів у продуктах харчування». Видання включає короткий огляд теоретичних даних, методику визначення вмісту нітратів у продуктах харчування, допустимі рівні нітратів, методику розрахунку добового надходження нітратів у організм людини, список рекомендованої літератури. Видання призначене студентам першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання, спеціальності: 076 Підприємництво, торгівля і біржова діяльність.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: б. в.uk_UA
dc.subjectнітратиuk_UA
dc.subjectзахищеного ґрунтуuk_UA
dc.subjectкалібрувальні розчиниuk_UA
dc.subjectнітратомір Greentest Ecouk_UA
dc.titleДослідження накопичення нітратів у продуктах харчуванняuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MV_nakopychennya_nitrativ_21.pdf864.25 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.