Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14839
Название: | Дослідження накопичення нітратів у продуктах харчування |
Авторы: | Ляшенко, Сергій Олексійович Фесенко, Алла Михайлівна |
Ключевые слова: | нітрати;захищеного ґрунту;калібрувальні розчини;нітратомір Greentest Eco |
Дата публикации: | 2021 |
Издательство: | Харків: б. в. |
Библиографическое описание: | Ляшенко С. О., Фесенко А. М. Дослідження накопичення нітратів у продуктах харчування: метод. вказівки до проведення практичних занять з дисципліни «Основи екології та безпека сільськогосподарської продукції» для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заоч. форм навч., спец.: 076 Підприємництво, торгівля і біржова діяльність. Харків. нац. техн. у-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; Харків: б. в., 2021. 24 с. |
Краткий осмотр (реферат): | Методичні вказівки з дисципліни «Основи екології та безпека с.-г. продукції» розроблено з метою надання практичних навичок студентам під час виконання ними завдань практичних занять за темою «Накопичення нітратів у продуктах харчування». Видання включає короткий огляд теоретичних даних, методику визначення вмісту нітратів у продуктах харчування, допустимі рівні нітратів, методику розрахунку добового надходження нітратів у організм людини, список рекомендованої літератури. Видання призначене студентам першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання, спеціальності: 076 Підприємництво, торгівля і біржова діяльність. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14839 |
Располагается в коллекциях: | Методичні вказівки |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
MV_nakopychennya_nitrativ_21.pdf | 864.25 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.