Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/1452
Назва: | Удосконалення технології м’ясних січених напівфабрикатів шляхом використання добавок гідроколоїдів |
Інші назви: | Improvement of the technology of meat minced products using hydrocolloids |
Автори: | Ястреба, Юлія Анатоліївна Пасічний, Василь Миколайович |
Ключові слова: | січені напівфабрикати;альгінат натрію;гелі;рубленые полуфабрикаты;альгинат натрия;гели;meat minced products;sodium alginate;gels |
Дата публікації: | 2015 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Ястреба Ю. А., Пасічний В. М. Удосконалення технології м’ясних січених напівфабрикатів шляхом використання добавок гідроколоїдів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2015. Вип. 1(21). C. 250-257. |
Короткий огляд (реферат): | Науково обґрунтовано та розроблено технології м’ясних продуктів із
використанням альгінату натрію. Удосконалено технологію виробництва
м’ясних січених напівфабрикатів. Проведено дослідження органолептичних,
фізико-хімічних, мікробіологічних характеристик експерим ентальних зразків
м’ясних січених напівфабрикатів із додаванням гідроколоїдів рослинного
походження. The article is devoted to scientific substantiation and elaboration of the technology of meat products with the usage the sodium alginate. The technology of meat minced products enriched with food fibers of vegetable origin is developed. The processes of the preliminary treatment by the method of the mathematical planning are optimized. The mathematical model of the process of the preliminary treatment of sodium alginate is based on the experimental data. Chemical composition, microbiological and organoleptic indexes of the developed products is investigated. It is determined, that use of sodium alginate for the manufacture of meat products has substantial influence on physical and chemical indexes of the prepared product. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/1452 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 1 (21) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2015_1_29.pdf | 270.3 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.