Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14401
Назва: | Удосконалення технології бісквітного тіста при проведенні заміни какао порошку на кероб |
Автори: | Борук, С.Д. |
Науковий керівник : | Пілюгіна, І.С. |
Ключові слова: | тісто;бісквітне тісто;какао порошок;кероб;заміна какао порошку на кероб |
Дата публікації: | 2022 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Борук С. Д. Удосконалення технології бісквітного тіста при проведенні заміни какао порошку на кероб / наук. керівник І. С. Пілюгіна. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 98. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14401 |
Розташовується у зібраннях: | Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_boruk_stor98_2022.pdf | 153.5 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.