Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14401
Назва: Удосконалення технології бісквітного тіста при проведенні заміни какао порошку на кероб
Автори: Борук, С.Д.
Науковий керівник : Пілюгіна, І.С.
Ключові слова: тісто;бісквітне тісто;какао порошок;кероб;заміна какао порошку на кероб
Дата публікації: 2022
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Борук С. Д. Удосконалення технології бісквітного тіста при проведенні заміни какао порошку на кероб / наук. керівник І. С. Пілюгіна. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 98.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14401
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_boruk_stor98_2022.pdf153.5 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.