Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14401
Title: Удосконалення технології бісквітного тіста при проведенні заміни какао порошку на кероб
Authors: Борук, С.Д.
metadata.dc.contributor.advisor: Пілюгіна, І.С.
Keywords: тісто;бісквітне тісто;какао порошок;кероб;заміна какао порошку на кероб
Issue Date: 2022
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Борук С. Д. Удосконалення технології бісквітного тіста при проведенні заміни какао порошку на кероб / наук. керівник І. С. Пілюгіна. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 98.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14401
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_boruk_stor98_2022.pdf153.5 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.