Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14401
Title: | Удосконалення технології бісквітного тіста при проведенні заміни какао порошку на кероб |
Authors: | Борук, С.Д. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Пілюгіна, І.С. |
Keywords: | тісто;бісквітне тісто;какао порошок;кероб;заміна какао порошку на кероб |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Борук С. Д. Удосконалення технології бісквітного тіста при проведенні заміни какао порошку на кероб / наук. керівник І. С. Пілюгіна. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 98. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14401 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_boruk_stor98_2022.pdf | 153.5 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.