Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/14401
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorПілюгіна, І.С.-
dc.contributor.authorБорук, С.Д.-
dc.date.accessioned2022-11-18T16:44:01Z-
dc.date.available2022-11-18T16:44:01Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationБорук С. Д. Удосконалення технології бісквітного тіста при проведенні заміни какао порошку на кероб / наук. керівник І. С. Пілюгіна. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 98.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14401-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectтістоuk_UA
dc.subjectбісквітне тістоuk_UA
dc.subjectкакао порошокuk_UA
dc.subjectкеробuk_UA
dc.subjectзаміна какао порошку на керобuk_UA
dc.titleУдосконалення технології бісквітного тіста при проведенні заміни какао порошку на керобuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_boruk_stor98_2022.pdf153.5 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.