Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14365
Назва: | Удосконалення технології самбуку ягідного з використанням продуктів переробки ірги |
Автори: | Кондрачук, І.В. |
Науковий керівник : | Газзаві-Рогозіна, Л.В. Євлаш, В.В. |
Ключові слова: | самбук ягідний;технологія самбуку ягідного;ірга;продукти переробки ірги |
Дата публікації: | 2022 |
Видавництво: | Державний біотехнологічний університет |
Бібліографічний опис: | Кондрачук І. В. Удосконалення технології самбуку ягідного з використанням продуктів переробки ірги / наук. керівники : Л. В. Газзаві-Рогозіна, В. В. Євлаш. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 96. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14365 |
Розташовується у зібраннях: | Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_kondrachuk_stor96_2022.pdf | 154.66 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.