Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/14365
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorГаззаві-Рогозіна, Л.В.-
dc.contributor.advisorЄвлаш, В.В.-
dc.contributor.authorКондрачук, І.В.-
dc.date.accessioned2022-11-18T14:52:13Z-
dc.date.available2022-11-18T14:52:13Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationКондрачук І. В. Удосконалення технології самбуку ягідного з використанням продуктів переробки ірги / наук. керівники : Л. В. Газзаві-Рогозіна, В. В. Євлаш. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 96.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14365-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherДержавний біотехнологічний університетuk_UA
dc.subjectсамбук ягіднийuk_UA
dc.subjectтехнологія самбуку ягідногоuk_UA
dc.subjectіргаuk_UA
dc.subjectпродукти переробки іргиuk_UA
dc.titleУдосконалення технології самбуку ягідного з використанням продуктів переробки іргиuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_kondrachuk_stor96_2022.pdf154.66 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.