Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14365
Название: Удосконалення технології самбуку ягідного з використанням продуктів переробки ірги
Авторы: Кондрачук, І.В.
Научный руководитель: Газзаві-Рогозіна, Л.В.
Євлаш, В.В.
Ключевые слова: самбук ягідний;технологія самбуку ягідного;ірга;продукти переробки ірги
Дата публикации: 2022
Издательство: Державний біотехнологічний університет
Библиографическое описание: Кондрачук І. В. Удосконалення технології самбуку ягідного з використанням продуктів переробки ірги / наук. керівники : Л. В. Газзаві-Рогозіна, В. В. Євлаш. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 96.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14365
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_kondrachuk_stor96_2022.pdf154.66 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.