Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14365
Название: | Удосконалення технології самбуку ягідного з використанням продуктів переробки ірги |
Авторы: | Кондрачук, І.В. |
Научный руководитель: | Газзаві-Рогозіна, Л.В. Євлаш, В.В. |
Ключевые слова: | самбук ягідний;технологія самбуку ягідного;ірга;продукти переробки ірги |
Дата публикации: | 2022 |
Издательство: | Державний біотехнологічний університет |
Библиографическое описание: | Кондрачук І. В. Удосконалення технології самбуку ягідного з використанням продуктів переробки ірги / наук. керівники : Л. В. Газзаві-Рогозіна, В. В. Євлаш. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 96. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14365 |
Располагается в коллекциях: | Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_kondrachuk_stor96_2022.pdf | 154.66 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.