Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/14312
Назва: Перспективна сировина для створення ферментованих безалкогольних напоїв функціонального призначення
Автори: Блудча, В.О.
Науковий керівник : Лапицька, Н.В.
Ключові слова: сировина;безалкогольні напої;ферментовані безалкогольні напої;ферментовані безалкогольні напої функціонального призначення
Дата публікації: 2022
Видавництво: Державний біотехнологічний університет
Бібліографічний опис: Блудча В. О. Перспективна сировина для створення ферментованих безалкогольних напоїв функціонального призначення / наук. керівник Н. В. Лапицька. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 90.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14312
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_bludcha_stor90_2022.pdf153.96 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.