Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/14312
Title: Перспективна сировина для створення ферментованих безалкогольних напоїв функціонального призначення
Authors: Блудча, В.О.
metadata.dc.contributor.advisor: Лапицька, Н.В.
Keywords: сировина;безалкогольні напої;ферментовані безалкогольні напої;ферментовані безалкогольні напої функціонального призначення
Issue Date: 2022
Publisher: Державний біотехнологічний університет
Citation: Блудча В. О. Перспективна сировина для створення ферментованих безалкогольних напоїв функціонального призначення / наук. керівник Н. В. Лапицька. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 90.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14312
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_bludcha_stor90_2022.pdf153.96 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.