Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14130
Назва: Розробка технології овочевих закусок для оздоровчого харчування
Автори: Перевозник, Н.В.
Науковий керівник : Погарська, В.В.
Погарський, О.С.
Ключові слова: закуски;овочеві закуски;технології овочевих закусок;оздоровче харчування
Дата публікації: 2022
Видавництво: Державний біотехнологічний університет
Бібліографічний опис: Перевозник Н. В. Розробка технології овочевих закусок для оздоровчого харчування / наук. керівники : В. В. Погарська, О. С. Погарський. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 77.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14130
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_perevoznik_stor77_2022.pdf154.68 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.