Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14130
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorПогарська, В.В.-
dc.contributor.advisorПогарський, О.С.-
dc.contributor.authorПеревозник, Н.В.-
dc.date.accessioned2022-11-17T15:17:31Z-
dc.date.available2022-11-17T15:17:31Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationПеревозник Н. В. Розробка технології овочевих закусок для оздоровчого харчування / наук. керівники : В. В. Погарська, О. С. Погарський. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 77.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14130-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherДержавний біотехнологічний університетuk_UA
dc.subjectзакускиuk_UA
dc.subjectовочеві закускиuk_UA
dc.subjectтехнології овочевих закусокuk_UA
dc.subjectоздоровче харчуванняuk_UA
dc.titleРозробка технології овочевих закусок для оздоровчого харчуванняuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_perevoznik_stor77_2022.pdf154.68 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.