Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14130
Название: Розробка технології овочевих закусок для оздоровчого харчування
Авторы: Перевозник, Н.В.
Научный руководитель: Погарська, В.В.
Погарський, О.С.
Ключевые слова: закуски;овочеві закуски;технології овочевих закусок;оздоровче харчування
Дата публикации: 2022
Издательство: Державний біотехнологічний університет
Библиографическое описание: Перевозник Н. В. Розробка технології овочевих закусок для оздоровчого харчування / наук. керівники : В. В. Погарська, О. С. Погарський. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 77.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14130
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_perevoznik_stor77_2022.pdf154.68 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.