Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14129
Назва: Вплив технологічних способів обробки картоплі на підвищення її безпечності
Автори: Онопрієнко, О.О.
Науковий керівник : Селютіна, Г.А.
Ключові слова: картопля;обробка картоплі;технологічні способи обробки картоплі;безпечність
Дата публікації: 2022
Видавництво: Державний біотехнологічний університет
Бібліографічний опис: Онопрієнко О. О. Вплив технологічних способів обробки картоплі на підвищення її безпечності / наук. керівник Г. А. Селютіна. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 76.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14129
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_onopriyenko_stor76_2022.pdf154.45 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.