Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14129
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorСелютіна, Г.А.-
dc.contributor.authorОнопрієнко, О.О.-
dc.date.accessioned2022-11-17T15:03:15Z-
dc.date.available2022-11-17T15:03:15Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationОнопрієнко О. О. Вплив технологічних способів обробки картоплі на підвищення її безпечності / наук. керівник Г. А. Селютіна. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 76.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14129-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherДержавний біотехнологічний університетuk_UA
dc.subjectкартопляuk_UA
dc.subjectобробка картопліuk_UA
dc.subjectтехнологічні способи обробки картопліuk_UA
dc.subjectбезпечністьuk_UA
dc.titleВплив технологічних способів обробки картоплі на підвищення її безпечностіuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_onopriyenko_stor76_2022.pdf154.45 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.