Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14129
Title: | Вплив технологічних способів обробки картоплі на підвищення її безпечності |
Authors: | Онопрієнко, О.О. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Селютіна, Г.А. |
Keywords: | картопля;обробка картоплі;технологічні способи обробки картоплі;безпечність |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Державний біотехнологічний університет |
Citation: | Онопрієнко О. О. Вплив технологічних способів обробки картоплі на підвищення її безпечності / наук. керівник Г. А. Селютіна. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 76. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14129 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_onopriyenko_stor76_2022.pdf | 154.45 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.