Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14126
Название: Вплив кріогенного «шокового» заморожування та кріомеханодеструкції на біополімери журавлини
Авторы: Кульбачний, С.М.
Научный руководитель: Погарська, В.В.
Лосєва, С.М.
Ключевые слова: кріогенне «шокове» заморожування;кріомеханодеструкція;біополімери журавлини
Дата публикации: 2022
Издательство: Державний біотехнологічний університет
Библиографическое описание: Кульбачний С.М. Вплив кріогенного «шокового» заморожування та кріомеханодеструкції на біополімери журавлини / наук. керівники : В. В. Погарська, С. М. Лосєва. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 74.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14126
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_kulbachnij_stor74_2022.pdf154.18 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.