Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14126
Title: Вплив кріогенного «шокового» заморожування та кріомеханодеструкції на біополімери журавлини
Authors: Кульбачний, С.М.
metadata.dc.contributor.advisor: Погарська, В.В.
Лосєва, С.М.
Keywords: кріогенне «шокове» заморожування;кріомеханодеструкція;біополімери журавлини
Issue Date: 2022
Publisher: Державний біотехнологічний університет
Citation: Кульбачний С.М. Вплив кріогенного «шокового» заморожування та кріомеханодеструкції на біополімери журавлини / наук. керівники : В. В. Погарська, С. М. Лосєва. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 74.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14126
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_kulbachnij_stor74_2022.pdf154.18 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.