Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14126
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorПогарська, В.В.-
dc.contributor.advisorЛосєва, С.М.-
dc.contributor.authorКульбачний, С.М.-
dc.date.accessioned2022-11-17T14:35:56Z-
dc.date.available2022-11-17T14:35:56Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationКульбачний С.М. Вплив кріогенного «шокового» заморожування та кріомеханодеструкції на біополімери журавлини / наук. керівники : В. В. Погарська, С. М. Лосєва. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 74.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14126-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherДержавний біотехнологічний університетuk_UA
dc.subjectкріогенне «шокове» заморожуванняuk_UA
dc.subjectкріомеханодеструкціяuk_UA
dc.subjectбіополімери журавлиниuk_UA
dc.titleВплив кріогенного «шокового» заморожування та кріомеханодеструкції на біополімери журавлиниuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_kulbachnij_stor74_2022.pdf154.18 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.