Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/14046
Назва: Спосіб отримання сиру плавленого скибкового
Автори: Перцевий, Федір Всеволодович
Обозна, Маргарита Василівна
Колесник, Алена Вікторівна
Гарнцарек, Барбара Чеславівна
Бідюк, Дмитро Олегович
Перцевий, Микола Федорович
Кузнецова, Тетяна Олегівна
Гурський, Петро Васильович
Гарнцарек, Збігнев Елігюсович
Борисова, Аліна Олексіївна
Бірка, Адріана
Крапівницька, Ірина Олексіївна
Дата публікації: 25-лис-2014
Бібліографічний опис: Спосіб отримання сиру плавленого скибкового. Патент України на корисну модель № 94531, МПК A23C 19/08 (2006.01). Ф. В. Перцевий, М. В. Обозна, А. В. Колесник, Б. Ч. Гарнцарек, Д. О. Бідюк, М. Ф. Перцевий, Т. О. Кузнецова, П. В. Гурський, З. Е. Гарнцарек, А. О. Борисова, А. Бірка, І. О. Крапівницька. № a 2014 05260. Заявл. 19.05.2014. Опубл. 25.11.2014, Бюл.№ 22. 5 с.
Серія/номер: 11;94531
Короткий огляд (реферат): Спосіб отримання сиру плавленого скибкового включає змішування сиру з сіллю плавильною, жировим компонентом та плавлення суміші. Як сир використовують сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок та молока сухого знежиреного. Як жировий компонент використовують олію кокосову. Як сіль плавильну використовують цитрат натрію. Для закріплення заданої структури вносять розчин агароїду.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14046
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
94531.pdf155.63 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.