Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/14046
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПерцевий, Федір Всеволодович-
dc.contributor.authorОбозна, Маргарита Василівна-
dc.contributor.authorКолесник, Алена Вікторівна-
dc.contributor.authorГарнцарек, Барбара Чеславівна-
dc.contributor.authorБідюк, Дмитро Олегович-
dc.contributor.authorПерцевий, Микола Федорович-
dc.contributor.authorКузнецова, Тетяна Олегівна-
dc.contributor.authorГурський, Петро Васильович-
dc.contributor.authorГарнцарек, Збігнев Елігюсович-
dc.contributor.authorБорисова, Аліна Олексіївна-
dc.contributor.authorБірка, Адріана-
dc.contributor.authorКрапівницька, Ірина Олексіївна-
dc.date.accessioned2022-11-17T11:59:32Z-
dc.date.available2022-11-17T11:59:32Z-
dc.date.issued2014-11-25-
dc.identifier.citationСпосіб отримання сиру плавленого скибкового. Патент України на корисну модель № 94531, МПК A23C 19/08 (2006.01). Ф. В. Перцевий, М. В. Обозна, А. В. Колесник, Б. Ч. Гарнцарек, Д. О. Бідюк, М. Ф. Перцевий, Т. О. Кузнецова, П. В. Гурський, З. Е. Гарнцарек, А. О. Борисова, А. Бірка, І. О. Крапівницька. № a 2014 05260. Заявл. 19.05.2014. Опубл. 25.11.2014, Бюл.№ 22. 5 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14046-
dc.description.abstractСпосіб отримання сиру плавленого скибкового включає змішування сиру з сіллю плавильною, жировим компонентом та плавлення суміші. Як сир використовують сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок та молока сухого знежиреного. Як жировий компонент використовують олію кокосову. Як сіль плавильну використовують цитрат натрію. Для закріплення заданої структури вносять розчин агароїду.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;94531-
dc.titleСпосіб отримання сиру плавленого скибковогоuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
94531.pdf155.63 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.