Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/14046
Title: | Спосіб отримання сиру плавленого скибкового |
Authors: | Перцевий, Федір Всеволодович Обозна, Маргарита Василівна Колесник, Алена Вікторівна Гарнцарек, Барбара Чеславівна Бідюк, Дмитро Олегович Перцевий, Микола Федорович Кузнецова, Тетяна Олегівна Гурський, Петро Васильович Гарнцарек, Збігнев Елігюсович Борисова, Аліна Олексіївна Бірка, Адріана Крапівницька, Ірина Олексіївна |
Issue Date: | 25-Nov-2014 |
Citation: | Спосіб отримання сиру плавленого скибкового. Патент України на корисну модель № 94531, МПК A23C 19/08 (2006.01). Ф. В. Перцевий, М. В. Обозна, А. В. Колесник, Б. Ч. Гарнцарек, Д. О. Бідюк, М. Ф. Перцевий, Т. О. Кузнецова, П. В. Гурський, З. Е. Гарнцарек, А. О. Борисова, А. Бірка, І. О. Крапівницька. № a 2014 05260. Заявл. 19.05.2014. Опубл. 25.11.2014, Бюл.№ 22. 5 с. |
Series/Report no.: | 11;94531 |
Abstract: | Спосіб отримання сиру плавленого скибкового включає змішування сиру з сіллю плавильною, жировим компонентом та плавлення суміші. Як сир використовують сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок та молока сухого знежиреного. Як жировий компонент використовують олію кокосову. Як сіль плавильну використовують цитрат натрію. Для закріплення заданої структури вносять розчин агароїду. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14046 |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.