Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14039
Назва: Хлорофілвмісні овочі як сировина для отримання продуктів оздоровчого призначення
Автори: Дзюба, О.С.
Науковий керівник : Погарська, В.В.
Погарський, О.С.
Ключові слова: овочі;хлорофілвмісні овочі;сировина;продукти оздоровчого призначення
Дата публікації: 2022
Видавництво: Державний біотехнологічний університет
Бібліографічний опис: Дзюба О. С. Хлорофілвмісні овочі як сировина для отримання продуктів оздоровчого призначення / наук. керівники : В. В. Погарська, О. С. Погарський. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 71.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14039
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_dzyuba_stor71_2022.pdf154.31 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.