Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14039
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorПогарська, В.В.-
dc.contributor.advisorПогарський, О.С.-
dc.contributor.authorДзюба, О.С.-
dc.date.accessioned2022-11-17T10:26:32Z-
dc.date.available2022-11-17T10:26:32Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationДзюба О. С. Хлорофілвмісні овочі як сировина для отримання продуктів оздоровчого призначення / наук. керівники : В. В. Погарська, О. С. Погарський. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 71.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14039-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherДержавний біотехнологічний університетuk_UA
dc.subjectовочіuk_UA
dc.subjectхлорофілвмісні овочіuk_UA
dc.subjectсировинаuk_UA
dc.subjectпродукти оздоровчого призначенняuk_UA
dc.titleХлорофілвмісні овочі як сировина для отримання продуктів оздоровчого призначенняuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_dzyuba_stor71_2022.pdf154.31 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.