Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/14039
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Погарська, В.В. | - |
dc.contributor.advisor | Погарський, О.С. | - |
dc.contributor.author | Дзюба, О.С. | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-17T10:26:32Z | - |
dc.date.available | 2022-11-17T10:26:32Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Дзюба О. С. Хлорофілвмісні овочі як сировина для отримання продуктів оздоровчого призначення / наук. керівники : В. В. Погарська, О. С. Погарський. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 71. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14039 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Державний біотехнологічний університет | uk_UA |
dc.subject | овочі | uk_UA |
dc.subject | хлорофілвмісні овочі | uk_UA |
dc.subject | сировина | uk_UA |
dc.subject | продукти оздоровчого призначення | uk_UA |
dc.title | Хлорофілвмісні овочі як сировина для отримання продуктів оздоровчого призначення | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_dzyuba_stor71_2022.pdf | 154.31 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.