Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/14039
Название: Хлорофілвмісні овочі як сировина для отримання продуктів оздоровчого призначення
Авторы: Дзюба, О.С.
Научный руководитель: Погарська, В.В.
Погарський, О.С.
Ключевые слова: овочі;хлорофілвмісні овочі;сировина;продукти оздоровчого призначення
Дата публикации: 2022
Издательство: Державний біотехнологічний університет
Библиографическое описание: Дзюба О. С. Хлорофілвмісні овочі як сировина для отримання продуктів оздоровчого призначення / наук. керівники : В. В. Погарська, О. С. Погарський. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 71.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14039
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_dzyuba_stor71_2022.pdf154.31 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.