Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/14000
Название: | Спосіб виробництва плавленого сиру |
Авторы: | Геліх, Анна Олександрівна Головко, Микола Павлович Коваль, Ольга Андріївна Василенко, Ольга Олександрівна Сорокіна, Ніна Олександрівна |
Дата публикации: | 11-авг-2014 |
Библиографическое описание: | Спосіб виробництва плавленого сиру. Патент України на корисну модель № 92265, МПК (2014.01), A01J 25/00. А. О. Геліх, М. П. Головко, О. А. Коваль, О. О. Василенко, Н. О. Сорокіна. № u 2014 01940. Заявл. 26.02.2014. Опубл. 11.08.2014, Бюл.№ 15. 5 с. |
Серия/номер: | 11;92265 |
Краткий осмотр (реферат): | Спосіб виробництва плавленого сиру включає підготовку інгредієнтів, внесення речовин з властивостями солей-плавителів, перемішування одержаної сирої маси, її плавлення, фасування, охолодження. Як речовини з солями-плвавителів використовують соду, використовують сир кисломолочний, виготовлений з усіх відомих видів молока (коров'ячого, козячого, овечого). Як емульгатор використовують жовтки яєць. Як харчову добавку використовують какао-порошок, у такому співвідношенні компонентів, мас. %: сир кисломолочний 50-65 сода 0,1-1,5 масло 20-25,5 яйця 3-10 сіль 0,5-1 цукор 3-5 натуральні харчові добавки (какао-порошок) 1-5. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14000 |
Располагается в коллекциях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
92265.pdf | 175.36 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.