Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/14000
Title: | Спосіб виробництва плавленого сиру |
Authors: | Геліх, Анна Олександрівна Головко, Микола Павлович Коваль, Ольга Андріївна Василенко, Ольга Олександрівна Сорокіна, Ніна Олександрівна |
Issue Date: | 11-Aug-2014 |
Citation: | Спосіб виробництва плавленого сиру. Патент України на корисну модель № 92265, МПК (2014.01), A01J 25/00. А. О. Геліх, М. П. Головко, О. А. Коваль, О. О. Василенко, Н. О. Сорокіна. № u 2014 01940. Заявл. 26.02.2014. Опубл. 11.08.2014, Бюл.№ 15. 5 с. |
Series/Report no.: | 11;92265 |
Abstract: | Спосіб виробництва плавленого сиру включає підготовку інгредієнтів, внесення речовин з властивостями солей-плавителів, перемішування одержаної сирої маси, її плавлення, фасування, охолодження. Як речовини з солями-плвавителів використовують соду, використовують сир кисломолочний, виготовлений з усіх відомих видів молока (коров'ячого, козячого, овечого). Як емульгатор використовують жовтки яєць. Як харчову добавку використовують какао-порошок, у такому співвідношенні компонентів, мас. %: сир кисломолочний 50-65 сода 0,1-1,5 масло 20-25,5 яйця 3-10 сіль 0,5-1 цукор 3-5 натуральні харчові добавки (какао-порошок) 1-5. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14000 |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.