Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/13951
Назва: Developing the direction of multifunctional Products with Chlorella
Інші назви: Розвиток напрямку виготовлення поліфункціональних продуктів з хлорелою
Автори: Коzhemiaka, О.V.
Prykrodko, D.Y.
Науковий керівник : Peshuk, L.V.
Ключові слова: поліфункціональні продукти;хлорела;виготовлення поліфункціональних продуктів з хлорелою;multifunctional products;chlorella;production of multifunctional products with chlorella
Дата публікації: 2022
Видавництво: Державний біотехнологічний університет
Бібліографічний опис: Коzhemiaka О. V., Prykrodko D. Y. Developing the direction of multifunctional Products with Chlorella / scientific leader L. V. Peshuk. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 65.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13951
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_kozhemiaka_prykrodko_stor65_2022.pdf153.63 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.