Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/13951
Назва: | Developing the direction of multifunctional Products with Chlorella |
Інші назви: | Розвиток напрямку виготовлення поліфункціональних продуктів з хлорелою |
Автори: | Коzhemiaka, О.V. Prykrodko, D.Y. |
Науковий керівник : | Peshuk, L.V. |
Ключові слова: | поліфункціональні продукти;хлорела;виготовлення поліфункціональних продуктів з хлорелою;multifunctional products;chlorella;production of multifunctional products with chlorella |
Дата публікації: | 2022 |
Видавництво: | Державний біотехнологічний університет |
Бібліографічний опис: | Коzhemiaka О. V., Prykrodko D. Y. Developing the direction of multifunctional Products with Chlorella / scientific leader L. V. Peshuk. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 65. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13951 |
Розташовується у зібраннях: | Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_kozhemiaka_prykrodko_stor65_2022.pdf | 153.63 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.