Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13951
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorPeshuk, L.V.-
dc.contributor.authorКоzhemiaka, О.V.-
dc.contributor.authorPrykrodko, D.Y.-
dc.date.accessioned2022-11-16T17:35:28Z-
dc.date.available2022-11-16T17:35:28Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationКоzhemiaka О. V., Prykrodko D. Y. Developing the direction of multifunctional Products with Chlorella / scientific leader L. V. Peshuk. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 65.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13951-
dc.language.isoEnglishuk_UA
dc.publisherДержавний біотехнологічний університетuk_UA
dc.subjectполіфункціональні продуктиuk_UA
dc.subjectхлорелаuk_UA
dc.subjectвиготовлення поліфункціональних продуктів з хлорелоюuk_UA
dc.subjectmultifunctional products-
dc.subjectchlorella-
dc.subjectproduction of multifunctional products with chlorella-
dc.titleDeveloping the direction of multifunctional Products with Chlorellauk_UA
dc.title.alternativeРозвиток напрямку виготовлення поліфункціональних продуктів з хлорелоюuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.