Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13951
Название: Developing the direction of multifunctional Products with Chlorella
Другие названия: Розвиток напрямку виготовлення поліфункціональних продуктів з хлорелою
Авторы: Коzhemiaka, О.V.
Prykrodko, D.Y.
Научный руководитель: Peshuk, L.V.
Ключевые слова: поліфункціональні продукти;хлорела;виготовлення поліфункціональних продуктів з хлорелою;multifunctional products;chlorella;production of multifunctional products with chlorella
Дата публикации: 2022
Издательство: Державний біотехнологічний університет
Библиографическое описание: Коzhemiaka О. V., Prykrodko D. Y. Developing the direction of multifunctional Products with Chlorella / scientific leader L. V. Peshuk. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 65.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13951
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_kozhemiaka_prykrodko_stor65_2022.pdf153.63 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.