Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13946
Назва: Аналіз асортименту стейків у закладах ресторанного господарства
Автори: Шамро, М.В.
Науковий керівник : Запаренко, Г.В.
Ключові слова: аналіз;асортимент;стейки;заклади ресторанного господарства
Дата публікації: 2022
Видавництво: Державний біотехнологічний університет
Бібліографічний опис: Шамро М. В. Аналіз асортименту стейків у закладах ресторанного господарства / наук. керівник Г. В. Запаренко. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 63.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13946
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_shamro_stor63_2022.pdf173.77 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.