Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13946
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorЗапаренко, Г.В.-
dc.contributor.authorШамро, М.В.-
dc.date.accessioned2022-11-16T17:05:09Z-
dc.date.available2022-11-16T17:05:09Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationШамро М. В. Аналіз асортименту стейків у закладах ресторанного господарства / наук. керівник Г. В. Запаренко. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 63.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13946-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherДержавний біотехнологічний університетuk_UA
dc.subjectаналізuk_UA
dc.subjectасортиментuk_UA
dc.subjectстейкиuk_UA
dc.subjectзаклади ресторанного господарстваuk_UA
dc.titleАналіз асортименту стейків у закладах ресторанного господарстваuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_shamro_stor63_2022.pdf173.77 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.