Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13946
Название: Аналіз асортименту стейків у закладах ресторанного господарства
Авторы: Шамро, М.В.
Научный руководитель: Запаренко, Г.В.
Ключевые слова: аналіз;асортимент;стейки;заклади ресторанного господарства
Дата публикации: 2022
Издательство: Державний біотехнологічний університет
Библиографическое описание: Шамро М. В. Аналіз асортименту стейків у закладах ресторанного господарства / наук. керівник Г. В. Запаренко. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 63.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13946
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_shamro_stor63_2022.pdf173.77 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.