Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13929
Назва: Науково-практичні аспекти вибору технологічних параметрів виробництва заморожених реструктурованих м’ясних виробів
Автори: Баган, Д.О.
Науковий керівник : Янчева, М.О.
Ключові слова: заморожені реструктуровані м’ясні вироби;м’ясні вироби;технологічні параметри виробництва;науково-практичні аспекти
Дата публікації: 2022
Видавництво: Державний біотехнологічний університет
Бібліографічний опис: Баган Д. О. Науково-практичні аспекти вибору технологічних параметрів виробництва заморожених реструктурованих м’ясних виробів / наук. керівник М. О. Янчева. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 61.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13929
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_bagan_stor61_2022.pdf154.01 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.