Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13929
Название: Науково-практичні аспекти вибору технологічних параметрів виробництва заморожених реструктурованих м’ясних виробів
Авторы: Баган, Д.О.
Научный руководитель: Янчева, М.О.
Ключевые слова: заморожені реструктуровані м’ясні вироби;м’ясні вироби;технологічні параметри виробництва;науково-практичні аспекти
Дата публикации: 2022
Издательство: Державний біотехнологічний університет
Библиографическое описание: Баган Д. О. Науково-практичні аспекти вибору технологічних параметрів виробництва заморожених реструктурованих м’ясних виробів / наук. керівник М. О. Янчева. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 61.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13929
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_bagan_stor61_2022.pdf154.01 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.