Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13929
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorЯнчева, М.О.-
dc.contributor.authorБаган, Д.О.-
dc.date.accessioned2022-11-16T16:26:33Z-
dc.date.available2022-11-16T16:26:33Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationБаган Д. О. Науково-практичні аспекти вибору технологічних параметрів виробництва заморожених реструктурованих м’ясних виробів / наук. керівник М. О. Янчева. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 61.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13929-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherДержавний біотехнологічний університетuk_UA
dc.subjectзаморожені реструктуровані м’ясні виробиuk_UA
dc.subjectм’ясні виробиuk_UA
dc.subjectтехнологічні параметри виробництваuk_UA
dc.subjectнауково-практичні аспектиuk_UA
dc.titleНауково-практичні аспекти вибору технологічних параметрів виробництва заморожених реструктурованих м’ясних виробівuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_bagan_stor61_2022.pdf154.01 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.