Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13919
Назва: Розробка технології м’ясопродуктів з використанням структуроутворювачів тваринного походження
Автори: Жилін, І.Г.
Науковий керівник : Дроменко, О.Б.
Ключові слова: м’ясопродукти;технологія м’ясопродуктів;структуроутворювачі тваринного походження
Дата публікації: 2022
Видавництво: Державний біотехнологічний університет
Бібліографічний опис: Жилін І. Г. Розробка технології м’ясопродуктів з використанням структуроутворювачів тваринного походження / наук. керівник Дроменко О.Б. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 60.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13919
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_zhilin_stor60_2022.pdf154.25 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.