Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/13919
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorДроменко, О.Б.-
dc.contributor.authorЖилін, І.Г.-
dc.date.accessioned2022-11-16T16:09:35Z-
dc.date.available2022-11-16T16:09:35Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationЖилін І. Г. Розробка технології м’ясопродуктів з використанням структуроутворювачів тваринного походження / наук. керівник Дроменко О.Б. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 60.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13919-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherДержавний біотехнологічний університетuk_UA
dc.subjectм’ясопродуктиuk_UA
dc.subjectтехнологія м’ясопродуктівuk_UA
dc.subjectструктуроутворювачі тваринного походженняuk_UA
dc.titleРозробка технології м’ясопродуктів з використанням структуроутворювачів тваринного походженняuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_zhilin_stor60_2022.pdf154.25 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.